Frågan

Såg matchen Sverige Danmark på lördagskvällen. En bra första halvlek av svenskarna, då Danmark syntes lite vilsna av det svenska presspelet. 1-0 i halvtid som borde ha varit åtminstone 2-0. Markus Berg brände ett friläge och Zlatans kanonhårda frispark i slutet av halvleken var nära att resultera, men danskarnas målvakt räddade med fingertopparna. Efter Zlatans straffmål i början av andra halvleken och ett par bra chanser till, så började det svenska presspelet att komma av sig. Och danskarna tog över mer och mer. Följaktligen kom reduceringen till 1-2 med bara tio minuter kvar på en hörna, där de svenska spelarna agerade bolltittare. Vi var trötta och hade krampkänning var förklarngen efteråt. Det verkar oroväckande om man bara orkar springa i 70 minuter för att sedan falla igenom. Än danskarna då var inte de trötta och slitna, så verkade det inte, de malde bara på. Läget inför returen oroar. Kan Sverige stå emot en dansk offensiv är frågan. Jag tillåter mig tvivla...